Tilaisuuteen tulijalle

Tilaisuuden paikka

Tilaisuus järjestetään Porvoon Taidetehtaalla, Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo.
Porvooseen pääset sekä bussilla että omalla autolla. Taidetehtaan tai Porvoon palveluihin liittyen voit olla yhteydessä: info@porvoo.fi

Saapuminen bussilla

Bussimatka Helsingistä Porvooseen kestää noin tunnin. Aikataulut Porvooseen löytyvät: www.matkahuolto.fi Porvoon linja-autoasemalta kävelee n. 10 minuuttia Taidetehtaalle. Myös paikallisbussit nro 1, 2, 4 ja 5 kulkevat keskustasta Taidetehtaan pääoven eteen. Jää pois heti, kun linja-auto on ylittänyt Porvoonjoen. Katso aikataulut: www.porvoonliikenne.fi tai www.matkahuolto.fi

Saapuminen henkilöautolla sekä pysäköinti

Ohjeet henkilöautolla saapumiseen ja pysäköintiin löytyvät täältä

Ilmoittautuminen tapahtumapaikalla

Tilaisuuteen osallistujat ovat ennakkoilmoittautuneet ja saaneet erillisen vahvistuksen osallistumisesta. Saapuessaan tilaisuuteen kaikkien osallistujien tulee rekisteröityä tapahtumaan. Rekisteröitymisen yhteydessä jaetaan myös uudet arvoryhmätunnukset. Varauduthan esittämään henkilöllisyystodistuksen saapuessasi. Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä, olethan yhteydessä. info@tulevaisuudenvaltiopaivat.fi.

Medialle

MEDIAN AKKREDITOITUMINEN ON PÄÄTTYNYT. Median edustajien tulee ilmoittautua tilaisuuteen etukäteen sähköpostilla: info@tulevaisuudenvaltiopaivat.fi. Ilmoitathan osallistujien tarkat yhteystiedot. Kokouspaikalla rekisteröinnin yhteydessä on esitettävä henkilöllisyystodistuksen lisäksi lehdistökortti. Medialle on varattu työskentelytila Taidetehtaan toisessa kerroksessa.

Ruokailut

Tilaisuuden kahvit ja lounas järjestetään Taidetehtaan lämpiössä, Ravintola Vitriinissä ja tehdassalissa. Tarjoilumaksu maksetaan ennen tilaisuuteen saapumista vahvistusviestissä saatujen ohjeiden mukaisesti. Huomaathan että paikan päältä ei ole enää mahdollisuutta lunastaa lounasta tai kahvitarjoilua. Laitathan viestiä mikäli olet kadottanut vahvistusviestin:  info@tulevaisuudenvaltiopaivat.fi.